Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Поляева Ян, користувач 1ua
Ян Поляева
Тема: Миргородські спортсмени з обмеженими можливос
http://myrgorod.net/... class='mostread'>Миргородські спортсмени з обмеженими можливостями

Уже стало доброю традицією влітку на Лубенщині проводити Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування Тріал-О для людей з обмеженими фізичними можливостями. Цього року у ІV відкритих Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування  взяли участь 55 спортсменів-інвалідів, у тому числі 5 інвалідів-колясочників, 12 команд із 10 районів Полтавської області, міст - Полтави та Запоріжжя. Під час відкриття змагань із привітаннями до учасників звернулися голова лубенської райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, голова районної ради Олексій Дядечко та голова Полтавської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів 'Союз організацій інвалідів України' Сергій Чумак. Миргород представляли дві організації: Миргородська міська громадська організація інвалідів 'Перлина' (голова - Шаніна А.А.) та Миргородська міська громадська організація інвалідів по зору 'Зір' (голова - Калашнік С.А.).

У результаті чесної та напруженої боротьби переможцями змагань стали: на короткій дистанції - Лариса Добридень із м.Полтава та Євген Третяк; на середній дистанції - Наталія Артем'єва з м. Полтави та Сергій Гнилосир із Котельви. Миргородчанка Вероніка Войнова здобула для наших організацій друге місце на короткій дистанції. За активну участь усіх учасників змагань нагороджено грамотами Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів 'Союз інвалідів в Україні' та пам'ятними подарунками.

Хочеться виразити подяку всім, хто сприяв цій поїздці: директору територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради Курдюмовій Людмилі Борисівні, яка надала нам транспорт; водію Литвиненку Валентину Олексійовичу за його чуйність та терпіння. Сподіваюся, що наші організації зможуть об'єднати у своїх лавах багатьох людей з обмеженими можливостями (телефонуйте 5-63-42 після 17 години). Адже з постановкою діагнозу 'інвалід' життя не зупиняється, воно лише стає трохи іншим. Та це не значить, що ми повинні відмовлятися від багатьох радощів життя. Навпаки, ми можемо досягти певних висот. І якщо ви повірите у це, то все здійсниться.

Аліна Шаніна,
голова ММГОІ 'Перлина'

3 липня 2013


1




  Закрити  
  Закрити